Skip to content

1. UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran www.estateavto.net uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.estateavto.net nastavi piškotke na vaši napravi.

 

Kaj so piškotki?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika.

 

Zakaj naša spletna stran potrebuje piškotke?

Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku naše spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

 

2. POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

V družbi Estate d.o.o. smo zelo pozorni na varovanje osebnih podatkov in spoštujemo zasebnost posameznika. Zavezujemo se, da osebne podatke, pridobljene preko kontaktnega obrazca, e-mail sporočila ali pogodbe za najem avtodoma skrbno varujemo. Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za namene priprave ponudbe, pogodbe za najem avtodoma, ali za druge dejavnosti skladno s splošnimi pogoji za najem avtodoma družbe Estate d.o.o. Vsi podatki bodo zbrani v povezavi z dejavnostjo podjetja Estate d.o.o. in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1, ZVOP-2 (usklajeno z zadnjim drugim branjem april 2018, prilagojeno bo s sprejetjem ZVOP-2) in GDPR.

 

3. UPRAVLJALEC

Upravljalec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je: Estate d.o.o., Veliki Ločnik 25, 1311 Turjak, email: estate.avtodom@gmail.com.

 

4. OSEBNI PODATKI IN NAMEN NJIHOVE OBDELAVE

Osebne podatke uporabljamo samo za izvajanje aktivnosti družbe Estate d.o.o. Osebne podatke hranimo in obdelujemo predvsem za naslednje namene: Izdaja ponudbe Priprava pogodbe za najem avtodoma V primeru prejetih kazni s strani oblastnih organov, povzročenih z avtodomom v času trajanja najema avtodoma, družba Estate d.o.o. pristojnim organom pošlje najemojemalčeve podatke z razlogom, da le ti stopijo v neposredni stik z najemojemalcem. V primeru povzročenega škodnega dogodka, družba Estate d.o.o. podatke posreduje zavarovalnici za primer uveljavitve povračila škode po zavarovalnem primeru. Osebne podatke članov zbiramo s pravno podlago, za kar se šteje plačilo ponudbe za najem avtodoma in/ali podpis pogodbe za najem avtodoma, torej pogodbenega razmerja, ki ga urejajo Splošni pogoji za najem avtodoma, izdani s strani družbe Estate d.o.o.

 

5. OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke, ki so nam posredovani, obdelujemo izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Podatke obdelujemo tudi za potrebe lastne statistike. Podatke varujemo z ustreznimi pravnimi in tehničnimi ukrepi ter jih ne posredujemo tretjim osebam, ne posredujemo v druge države, niti ne bogatimo podatkov s podatki iz drugih virov.

 

6. UPRAVLJANJE S PODATKI

Osebne podatke posredujemo le partnerjem, ki za družbo Estate d.o.o. izvajajo pogodbene storitve (računovodstvo, IT podpora, ipd.) in so potrebne za poslovanje družbe Estate d.o.o.

 

Osebne podatke članov hranimo v varnostno zaščitenem sistemu in v sistemu za pošiljanje elektronske pošte. Ponudniki sistemov spoštujejo zahteve Zasebnostnega ščita EU-ZDA (EU-US Privacy Shield).

 

7. ČAS HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Čas hrambe osebnih podatkov je različen glede na zakonske zahteve in namene. Računovodski podatki za namene davčne kontrole se hranijo 10 let. Ob morebitnih zakonskih spremembah velja zadevna zakonska uredba.

 

8. VAŠE PRAVICE

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do: vpogleda, popravka, izbrisa, prenosljivosti, omejitve obdelave osebnih podatkov, ugovora. Pri uveljavljanju pravic ali za vse dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov estate.avtodom@gmail.com. V primeru najema avtodoma, podatkov ni možno izbrisati pred iztekom zastaralnih rokov morebitnih prejetih kazni s strani oblastnih organov, povzročenih z avtodomom v času trajanja najema avtodoma, za kar se šteje obdobje treh let. Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakor koli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, poda pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si.

 

Politika zasebnosti družbe Estate d.o.o. se lahko v času dopolnjuje. Oseb katerih podatke hranimo, ne obveščamo o vsakokratnih spremembah in dopolnitvah, ki začnejo veljati z objavo.